• Angelus fest : 03/06/2023

Partneri       Kapely       Novinky

Kapela ČAD je ďalším headlinerom Angelus Festu 2022!

Nastal čas vám s radosťou oznámiť ďalšieho headlinera tohtoročnej edície Angelus Festu. Stále ostávame v slovenskej podzemnej scéne, pričom táto kapela sa určite radí k jej špičke, najmä kvôli vysokej profesionalite, ktorá je evidentná pri každom jej počine. Tých počinov je našťastie požehnane: čo 2 roky, to nový album, nahraný a produkovaný na slovenské pomery v nadštandardných podmienkach, v rámci aktuálnych možností čulá koncertná aktivita, zaujímavé vizuálne prezentácie vo forme klipov a aj grafiky v bookletoch, zrealizované DIY formou a veľa aktivít členov kapely aj mimo jej pôsobiska.

Ak napíšeme, že ide o kapelu, ktorá na nás pred nedávnom „vypustila Medvede“ a v pracovnej náplni má urážanie hudby, tak zainteresovaným bude už určite jasné, že sa jedná o svätojurskú trojicu ČAD. Veľmi sa tešíme, že kapela prijala pozvanie a svojou ústretovosťou prispeje k šíreniu myšlienky festivalu a vyzbieraniu čo najvyššej sumy na dobročinné účely.

Z albumovej novinky kapely ČAD je možné nájsť na youtube zaujímavý klip ku skladbe Urážanie hudby, ktorý si môžete pozrieť tu.