• Angelus fest : 03/06/2023

Partneri       Kapely       Novinky

Angelus (After) Party - 20.8.2022, Sova bar & art klub, Banská Bystrica

Na Angelus Fest 2022 nadviažeme 20. augusta metalovým koncertom s názvom "Angelus (After) Party" - výťažok z koncertu bude opäť venovaný Svetielku nádeje.

V banskobystrickom Sova bar & art klub vystúpi zaujímavá 6-členná zostava domácich metalových kapiel: zaznie alternatívny metal v podaní HECATE (kapela vystúpila aj na Angelus Feste 2021), scrap metal v podaní DEMONIC-EYED či melancholický black metal v podaní SOLIPSISM (obe kapely sa predstavili aj na Angelus Feste 2022).

V Sova bare sa predvedú svoju tvorbu aj BROKEN RAIN (heavy metal), GÁGOR (hard violence) a BRAIN DEALERS (death metal).

V júli a auguste postupne uverejníme na našom webe rozhovory s hudobníkmi zo spomínaných skupín - predstavíme si ich históriu aj aktuálne novinky.

Všetky kapely vystúpia bez nároku na honorár, výťažkom z koncertu (100% vyzbieraného vstupného) podporíme realizáciu projektu Nový priestor pre nádej, cez ktorý Svetielko nádeje pomáha zabezpečiť dispozičné úpravy a potrebné zariadenie pacientskych izieb a spoločných priestorov ako je detská herňa priamo na onkologickom oddelení. 

O grafiku plagátu k "Angelus (After) Party" sa opät postaral Tomáš alias Julo (ABSTRACT, GÁGOR) a autorom maskota Angelus Festu je Matúš Novanský (OHEN) - ďakujeme!

Veríme, že sa na našej "afterke" zídeme v hojnom počte a prispejeme peknou sumou pre deti, ktoré našu pomoc skutočne potrebujú!