• Angelus fest : 03/06/2023

Partneri       Kapely       Novinky

Zhrnutie aktivít v roku 2022

Máme za sebou rok 2022 a to je čas na sumarizáciu – poďme sa pozrieť na to, čo sa nám v minulom roku spolu podarilo:

 

Na našom najväčšom benefičnom podujatí v roku 2022 - júnovom Angelus Feste 2022 a následnej menšej Angelus After Party sme spolu vyzbierali 4881€ a je super, že tieto peniaze už boli použité na dobrú vec.

Viac nám o tom napísala Peťka Winterová zo Svetielka nádeje:

"Tretia a predposledná fáza projektu Nový priestor pre nádej, v ktorej sme použili aj finančné prostriedky z Angelus Festu a Angelus After Party, je o intervenčnej miestnosti pre psychosociálny tím. Je to miestnosť, ktorú budú využívať psychologička, sociálny pracovník a liečebná pedagogička Svetielka nádeje. Táto intervenčná miestnosť im poskytne väčšie súkromie, ktoré nie je vždy na oddelení možné a pritom tak potrebné pri citlivej komunikácií s rodičmi či samotnými detskými pacientmi. Zároveň bude jej časť slúžiť ako ich kancelária a úložný priestor pre pomôcky na aktivity s deťmi, ktoré sa už nevošli do herne, ktorú sme tiež v rámci tohto projektu vytvorili. Táto fáza projektu - zmeny využitia priestoru pred oddelením KPOH a vybudovania intervenčnej miestnosti - si doteraz vyžiadala 30000€, finalizujeme a čakáme už len drobné výdavky. Peniažky od vás boli použité na pokrytie časti faktúr spojených s touto fázou projektu. Faktúra za interiérové a exteriérové dvere, okná a svetlíky, ktorá za výrobu, dodanie a montáž bola po zľave 4991.89€, takže sme ju mohli z Vašich prostriedkov viac menej celú pokryť."

 

 

Na septembrovom koncerte Angelus Revival a následnom cestovateľskom kine "Nepoznaný Irak" sme spolu vyzbierali 904€ pre OZ Onkológia BB - táto suma postačovala na nákup 2 chladničiek pre pacientov onkologického oddelenia Roosveltovej nemocnice. A sme radi, že chladničky už slúžia pacientom.

 

 

Na poslednom benefičnom koncerte v roku 2022 - Angelus Pet Rescue sa nám podarilo vyzbierať pre 2 zvieracie útulky z regiónu 588€. A ako ich využili?

Útulok Tuláčik (Brezno): "Nedávno sme uverejňovali príspevok s nakopenými faktúrami u nás, peniažky z Angelus Pet Rescue sme pridali k zbierke a vyplatili potrebné faktúry, ďakujeme!"

Útulok Bystrická mačačáreň (Banská Bystrica): "Za peniaze, vyzbierané na benefičnom koncerte, sme nakúpili deky a krmivo, to bol urgent v danej chvíli. Ďakujeme!"

 

 

Summa summarum:

Päť našich benefičných podujatí prinieslo spolu 6373€ na dobročinné účely a sme na to samozrejme hrdí a vďační všetkým fanúšikom, kapelám aj partnerom, ktorí nám pomáhajú pomáhať.

 

Želáme všetko dobré v novom roku 2023 a tešíme sa na vás na budúcoročných benefičných koncertoch pod hlavičkou "Angelus".

 

Organizátori